Terug naar overzicht
 • Plaats

 • Gepubliceerd op

De baan

Groei mee
als adjunct locatiemanager 

voor onze locaties in Rotterdam
16 tot 24 uur per week, dagen in overleg. Het is mogelijk om je uren uit te breiden.


De baan
Jij maakt het verschil voor collega’s, kinderen, ouders en samenwerkingspartners. Door het nemen van duidelijke beslissingen met de daarbij behorende heldere communicatie.

Als adjunct locatiemanager ondersteun je de locatiemanager met alle operationele, organisatorische en administratieve werkzaamheden. Samen met de locatiemanager geef je sturing aan de teams en zorg je voor een soepel lopende organisatie waar een plezierige werksfeer voorop staat. Jij verbindt de verschillende groepen en treedt naar buiten als ambassadeur. Kortom een gevarieerd takenpakket!

Je kunt als adjunct locatiemanager werken voor meerdere locaties, voor meerdere locatiemanagers, maar ook een combinatie als pedagogisch medewerker op de groep is een mogelijkheid.  Zo blijf je in verbinding staan met de teams.

 

Wat breng jij?

Nog voor de wekker sta jij naast jouw bed! Want je ziet iedere dag als een nieuwe uitdaging en je hebt passie voor jouw vak. Uiteraard beschik jij over een relevant mbo4 diploma conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt. Maar wat voor extra’s breng je mee?

 • Jij hebt een proactieve houding en positieve persoonlijkheid.
 • Je bent een kei in plannen en organiseren en bent bekend met Microsoft Office.
 • Je beschikt over coachende en motiverende vaardigheden.
 • Je bent ondernemend; Je signaleert knelpunten en kansen binnen de locatie.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen.

 • Je krijg een contract op basis van jouw beschikbaarheid.
 • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 7, bruto € 2.478,- tot € 3.277,- per maand bij 36 uur. Voor je uren als pedagogisch medewerker een salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6, bruto € 2.177,- tot € 2.964,- per maand bij 36 uur.
 • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
 • Een goed inwerkprogramma. Want een goed begin is het halve werk.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, een eindejaarsuitkering en collectieve verzekeringen.
 • Per september start je met een management opleiding binnen gro-up

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.

Voor vragen over de vacature kun contact zoeken met Simone Laupman, recruiter, bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag in de oneven weken en donderdag via 06-22063083.

Solliciteren

Een korte motivatie toegevoegd aan je sollicitatie wordt zeer op prijs gesteld! Vertel ons hierin waar je goed in bent en waarom jij een welkome aanvulling bent in ons team. Vertel je dit liever tijdens een eerste gesprek? Ook prima! Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij ons. Uiteraard mag jij ook al jouw vragen stellen! Hierna volgt er een persoonlijke kennismaking op locatie. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures